veldmuis.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Hoe werkt 't?
   
  Welkom bij de familie De Veld! Ben je ook een Veldmuis of aanverwant en wil je iets schrijven of foto's op deze pagina zetten? LEUK! Mail naar veldmuis@develd.com .
   
  Iedereen kan ook reageren door op "Reacties" te klikken. Typ je naam in en wat je kwijt wilt, en klik daarna op "Verzenden". Het komt dan vanzelf op deze pagina te staan! Je hoeft dus geen eigen internetpagina te hebben. Het vakje "Website" laat je gewoon open als je geen website hebt. Door op "Reacties" te klikken, kun je trouwens ook meteen de reacties van anderen lezen!
   
  Vul rechts hiervan bij "Email alerts" je e-mail adres in en klik op Verzend. Je krijgt dan automatisch een mailtje als iemand een nieuw stukje heeft geplaatst!
   
  Vragen? Mail naar veldmuis@develd.com.
  Op de hoogte blijven?
  Vul dan hieronder je e-mailadres in en klik op "Stuur updates". Je krijgt dan vanzelf een mailtje zodra iemand weer iets op Veldmuis.punt.nl heeft geplaatst!
   
  Google
  Laatste artikelen

  Vind de Veldmuizen voortaan op www.facebook.com/veldmuisjes ! Klik op 'Vind ik leuk' om niets te missen van alle aankondigingen, huwelijken, geboortes enzovoorts. Op de pagina zelf kun je berichten/foto's/video's plaatsen.


  Niet op Facebook? Geen probleem, op www.facebook.com/veldmuisjes kun je toch alles zien. Je kunt dan alleen zelf geen berichten etc. plaatsen.


  Tot ziens op Facebook!  Reacties
  24 &  25 maart 2012
   
  Staat musicalgroep waanzin in de grote zaal van het stadstheater te Zoetermeer
   
  Met de productie Aida
   
  Zie bijgaande promotiefilmpje:
   
  Kaarten zijn te bestellen bij de kassa van het stadstheater.
   
  Telefoonnummer kassa: 079 342 75 65

  Openingstijden kassa: Van dinsdag t/m zaterdag tussen 12.00 uur en 16.00 uur en op voorstellingsavonden van 19.00 uur en 20.30 uur.
  (Bij voorstellingen op zondagmiddag is de kassa één uur vantevoren open.)
  Lees meer...   (1 reactie)
  let op!!!!!!!!!!!
   
  Ome - Jan viert zijn verjaardag
   
    17 maart 2012
   
  Zet de datum al vast
  Lees meer...   (1 reactie)
  Hallo familie,
   
   
  Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november staan mijn moeder en ik op de planken met de komedie ‘Gebroken ijs’ een toneelstuk geschreven door Haye van der Heyden in zalencentrum "Rehoboth” in Berkel en Rodenrijs.
   
   
  We nodigen u van harte uit op het dek van de 'Maria Stuart', een luxueus cruiseschip die een vaart langs Noorwegen met hoofdzakelijk alleenstaande, bejaarde opvarenden.
  Elke passagier heeft zo zijn eigen beweegredenen om te verblijven op dit comfortabele 'drijvende bejaardentehuis'. Een wel erg luxe bejaardentehuis overigens want ‘hier staat gerookte zalm op tafel en wordt de kwijl opgevangen in een zilveren schoteltje’.
  Vanuit de dekstoelen klinkt regelmatig een gulle lach en als het ijs eenmaal gebroken is ligt zelfs de romantiek op de loer. Er wordt gedronken, gedanst en gezongen.Levensvragen komen voorbij maar ook de prangende vraag of die ene steward nou homoseksueel is of niet. U leert de ‘Hollandse kolonie’ kennen: Een aantal dames en heren die (tijdelijk?) in goeden doen zijn. Zij nemen geen blad voor de mond, liever een glas Champagne. Kraakhelder en direct spreken ze elkaar aan op hun gedrag in heden en verleden.
  De één is op jacht naar liefde, de ander is er juist voor op de vlucht. Wie doet ‘het’ met wie? Wie doet ‘het’ überhaupt nog? Je zou er bijna zeeziek van worden. Kwaaltjes, ouderdom, jaloezie; alles vliegt over het dek: Zelfs helikopters! Soms om een zieke passagier op te halen, de andere keer om een artiest aan boord te brengen. Een saaie cruise is het zeker niet. Is elke opvarende wel bestand tegen de opwinding?
   
  ‘Gebroken ijs' is een pure komedie met veel humor en ontroerende momenten.
   
   
  Kaarten a €7,- zijn te verkrijgen bij:
   
  Primera "van der poel” in de Wilhelminastraat 3a te Berkel en Rodenrijs
  Benzinestation “vd IJssel” aan de wilgenlaan 3 te Berkel en Rodenrijs
  “Huurman” totaal gemak aan de Smitshoek te Bergschenhoek
   
  Wanneer dit lastig is kun je ze ook bij mij bestellen.
   
  Groetjes Linda
   
  gebroken ijs 001
  Lees meer...
  Hallo familie,
   
  Hieronder staat een link met daarin foto's van het feest van Ome Jan.
   
   
  Veel kijk plezier!
   
  Groetjes Linda
  Lees meer...   (4 reacties)
  Hallo familieleden!
   
  Het was weer gezellig!!!
   
  Ome Jan bedankt!
   
  groetjes Linda
  Lees meer...   (2 reacties)
  Ter promotie voor onze voorstelling op 26 en 27 maart hebben wij een een flashmob gedaan afgelopen zondag in het alexandrium.
  Zie het filmpje!
   
  Lees meer...   (2 reacties)
  26 en 27 maart is het zover. Dan sta ik (linda) op de planken van het stadstheater te zoetermeer in het stuk B'zar.
   
  Komt allen kijken!
   
   
   
  Het is een erg grappig stuk met veel popliedjes.
  Lees meer...   (3 reacties)
  Hallo familie en bekende!
   
  Zoals jullie weten speel ik bij een musical vereniging en nu hebben we voor het decor van een scene een aantal spullen nodig.
   
  Zoals:  kunst stof materialen als slangen diverse diktes pijpen/buizen, een oude stofzuiger, delen van een stofzuiger, fietswielen maar ook voorwerpen van plastic, denk aan een jerrycan, of gewoon huishoudelijk materiaal. Het gaat om de vormen want alles wordt in kleur geverfd.
   
  We hebben ook twee scootmobielen nodig, of een elektrische step om o.a. een gek wagentje voor Mad Max te maken. De scootmobiels bljven natuurlijk netjes er wordt een soort losse kast gemaakt die om de scootmobiel heengaat, zodat deze verborgen is.
   
  Dan zitten we dringend verlegen om oude witte lakens die worden gebruikt om de berg te maken.
   
  heb je nog iets van deze spullen?
   
  Laat het mij weten dan kom ik ze ophalen.
   
  Alvast bedankt!
   
  groetjes Linda
  Lees meer...   (2 reacties)
  Beste familie,
   
  Willen jullie a.u.b. de foto's naar Maria opsturen,
  voor de gene die het nog niet heeft gedaan.
  Hartelijk bedank.
   
   
   
  Lees meer...   (1 reactie)
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl