veldmuis.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Hoe werkt 't?
   
  Welkom bij de familie De Veld! Ben je ook een Veldmuis of aanverwant en wil je iets schrijven of foto's op deze pagina zetten? LEUK! Mail naar veldmuis@develd.com .
   
  Iedereen kan ook reageren door op "Reacties" te klikken. Typ je naam in en wat je kwijt wilt, en klik daarna op "Verzenden". Het komt dan vanzelf op deze pagina te staan! Je hoeft dus geen eigen internetpagina te hebben. Het vakje "Website" laat je gewoon open als je geen website hebt. Door op "Reacties" te klikken, kun je trouwens ook meteen de reacties van anderen lezen!
   
  Vul rechts hiervan bij "Email alerts" je e-mail adres in en klik op Verzend. Je krijgt dan automatisch een mailtje als iemand een nieuw stukje heeft geplaatst!
   
  Vragen? Mail naar veldmuis@develd.com.
  Op de hoogte blijven?
  Vul dan hieronder je e-mailadres in en klik op "Stuur updates". Je krijgt dan vanzelf een mailtje zodra iemand weer iets op Veldmuis.punt.nl heeft geplaatst!
   
  Google
  Toneel uitvoering
  Hallo familie,
   
   
  Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november staan mijn moeder en ik op de planken met de komedie ‘Gebroken ijs’ een toneelstuk geschreven door Haye van der Heyden in zalencentrum "Rehoboth” in Berkel en Rodenrijs.
   
   
  We nodigen u van harte uit op het dek van de 'Maria Stuart', een luxueus cruiseschip die een vaart langs Noorwegen met hoofdzakelijk alleenstaande, bejaarde opvarenden.
  Elke passagier heeft zo zijn eigen beweegredenen om te verblijven op dit comfortabele 'drijvende bejaardentehuis'. Een wel erg luxe bejaardentehuis overigens want ‘hier staat gerookte zalm op tafel en wordt de kwijl opgevangen in een zilveren schoteltje’.
  Vanuit de dekstoelen klinkt regelmatig een gulle lach en als het ijs eenmaal gebroken is ligt zelfs de romantiek op de loer. Er wordt gedronken, gedanst en gezongen.Levensvragen komen voorbij maar ook de prangende vraag of die ene steward nou homoseksueel is of niet. U leert de ‘Hollandse kolonie’ kennen: Een aantal dames en heren die (tijdelijk?) in goeden doen zijn. Zij nemen geen blad voor de mond, liever een glas Champagne. Kraakhelder en direct spreken ze elkaar aan op hun gedrag in heden en verleden.
  De één is op jacht naar liefde, de ander is er juist voor op de vlucht. Wie doet ‘het’ met wie? Wie doet ‘het’ überhaupt nog? Je zou er bijna zeeziek van worden. Kwaaltjes, ouderdom, jaloezie; alles vliegt over het dek: Zelfs helikopters! Soms om een zieke passagier op te halen, de andere keer om een artiest aan boord te brengen. Een saaie cruise is het zeker niet. Is elke opvarende wel bestand tegen de opwinding?
   
  ‘Gebroken ijs' is een pure komedie met veel humor en ontroerende momenten.
   
   
  Kaarten a €7,- zijn te verkrijgen bij:
   
  Primera "van der poel” in de Wilhelminastraat 3a te Berkel en Rodenrijs
  Benzinestation “vd IJssel” aan de wilgenlaan 3 te Berkel en Rodenrijs
  “Huurman” totaal gemak aan de Smitshoek te Bergschenhoek
   
  Wanneer dit lastig is kun je ze ook bij mij bestellen.
   
  Groetjes Linda
   
  gebroken ijs 001

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl